Wymagania wobec kandydata:

1. Wykształcenie minimum średnie - preferowane w branży budowlanej lub pokrewnej. STUDENT ( studia zaoczne – budownictwo lub pokrewne.
  2. Doświadczenie zawodowe min.2 lata
  3. Znajomość programów komputerowych: Pakiet MS Office (Word, Excel, Outlook) w stopniu umożliwiającym samodzielną pracę
  4. Prawo jazdy kat B oraz możliwość dysponowania własnym samochodem
  5. Umiejętność rozwiązywania problemów technicznych, wysoka kultura osobista, dobra organizacja czasu pracy, zaangażowanie

Zakres obowiązków:

1. Nadzór nad realizacją/obieranie prac remontowych i usług wykonywanych na zasobie
  2. Sporządzanie ocen technicznych usterek występujących na zarządzanym zasobie
  3. Prowadzenie i przechowywanie dokumentacji, w tym Książki Obiektu Budowlanego
  4. Zbieranie ofert na roboty budowlane i usługi niezbędne do właściwego funkcjonowania nieruchomości oraz przygotowywanie dokumentacji technicznej w ramach procedur zamówień publicznych
  5. Znajomość sporządzania pomiarów i podstaw kosztorysowania.

Wymagane dokumenty:

1. Życiorys - Curriculum Vitae
  2. Kserokopie dokumentów potwierdzających wykształcenie, posiadane uprawnienia oraz dodatkowe kwalifikacje
  3. Oświadczenie kandydata o wyrażeniu zgody na przetwarzanie danych osobowych dla celów rekrutacji o treści: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018r. O ochronie danych osobowych (Dz. Ustaw z 2018, poz. 1000) oraz zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016r. W sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO).

Warunki zatrudnienia:

1. Umowa o pracę na czas określony, z możliwością zawarcia umowy na czas nieokreślony.
  2. Wymiar pełnego etatu (praca od poniedziałku do piątku).
  3. Wynagrodzenie zgodne z Regulaminem wynagradzania pracowników Spółki, zaczynające się od 5 300 brutto.

Termin i miejsce składania dokumentów:

Dokumenty aplikacyjne należy złożyć osobiście, pocztą tradycyjną bądź elektroniczną

Świebodzińskie Towarzystwo Budownictwa Społecznego Spółka z o.o.

ul Cegielniana 2

66-200 Świebodzin